لیست اختراعات احد رضايي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1392/07/29
تاریخ ثبت: 1392/11/29
خلاصه اختراع:

در اين سيستم از سيستم راديويي در فركانس 125 كيلو هرتز استفاده شده كه از تك ها و كارت هاي مخصوصي استفاده مي شود كه قابليت كپي شدن و يا تغيير كد در انها مانند سيم كارت امكان پذير نمي باشد. به اين دليل امكان سرقت خودرو وجود ندارد.

تاریخ ثبت: 1389/11/12
خلاصه اختراع:

‏يك روش جديد براي توليد فولادهاي زنگ نزن آستنيتي فوق ريزدانه/ نانوساختار جهت حصول همزمان استحكام و ‏چقرمگي مناسب استفاده از يك فرايند ترمومكانيكي پيشرفته تحت عنوان فرايند مارتنزيت مي باشد. در اين پژوهش ‏توانسته ايم به كمك اين فرايند ورق فولاد زنگ نزن آستنيتي نانو/فوق ريزدانه AISI 201 با استحكام بالا را براي ‏اولين بار در ايران توليد كنيم. در اين پژوهش ابتدا فولاد مزبور توسط ذوب در كوره القايي و ريخته گري در قالب ‏فلزي تهيه شد.پس از آن نمونه هاي فولادي دردمايC ١٢٠٠ ‏همگن شدند. پس از عمليات همگن سازي، عمليات ‏فورج داغ در محدوده دماييc ١٢٠٠ ‏~ ١١۵٠ ‏صورت گرفت. سپس نمونه هاي فورج شده در دماي 1150C به مدت ٢ ‏ساعت آنيل شدند. در اين حالت اندازه دانه ها در حدود ۵۵ ‏ميكرومتر و استحكام تسليم فولاد در حدود Mps٣٠٠ ‏بود. جهت توليد فولاد فوق ريزد‏انه نمونه هاي فولادي در دماي محيط تا 90% كاهش در ضخامت تحت ‏عمليات نورد سرد قرار گرفتند. سپس در دمايي بالاتر از دماي بازگشت آستنيت(Ar)، عمليات آنيل بازگشت انجام شد.آناليز فازي توسط پراش پرتو ايكس و سنجش مغناطيسي صورت گرفت. نتايج نشان داد كمترين اندازه دانه در ‏شرايطي كه بازگشت تقريبا به صورت كامل انجام شده است در حدود ٩٠ ‏نانومتر مي باشد. استحكام تسليم فولاد ‏پس از انجام فرايند در حدود Mpa١٢۵٠ ‏يعني در حدود ۴ ‏برابر استحكام اوليه فولاد بوده و افزايش طول آن نيز در حدود 30% مي باشد. محصول توليد شده به روش فوق به دليل خواص مكانيكي عالي و سهولت انجام فرايند پتانسيل توليد در مقياس صنعتي را داراست.

تاریخ ثبت: 1389/10/19
خلاصه اختراع:

به منظور توليد فولاد زنگ نزن آستنتي 201 L نانو ساختار با استحكام بالا، نمونه هايي از جنس فولاد مزبور آماده و تحت عمليات نورد سرد و آنيل قرار گرثتند. قبل از اعمال نورد سرد، به منظور همگن شدن ساختار نمونه ها به ميزان 150 دقيقه در درون يك كوره با دماي 1100 درجه سانتيگراد آنيل انحلالي شده و سپس بلافاصله در درون آب سرد شدند. اندازه دانه، سختي و استحكام تسليم نمونه هاي آنيار شده به ترتيب µm ٢٧ ، ٢٣٠ ويكرز و 330 MPa به دست آمد. پس از آماده كردن نمونه هاي آنيل شده و از بين بردن اكسيدهاي سطحي آنها كه در مرحله آنيل انحلالي بر روي سطح نمونه تشكيل شده بود، نمونه ها به ميزان 70% نورد سرد شدند. در مرحله بعد، نمونه هاي نورد شده به مدت ۵ دقيقه در درون يك كوره با دماي ٨٠٠ درجه سانتيگراد قرار گرفته و بلافاصله در آب سرد شدند. سپس نمونه ها مجددا به ميزان 80% نورد سرد شدند. در نهايت به منظور بازگشت مارتنزيت به آستنيت و دستيابي به ساختار نانو، نمونه هاي تغيير فرم داده شده در سيكل دوم به مدت ٣٠ ثانيه در درون يك كوره با دماي 80 درجه سانتيگراد قرار گرفتند. اندازه دانه نهايي، سختي و استحكام تسليم نمونه هاي آنيل شده، در اين شرايط به ترتيب 386.60 nm ويكرز و 1485 MPa به دست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/20
تاریخ ثبت: 1388/05/20
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 4